Ir al contenido
clase de cocina

Entre ollas y platos persas

clase de cocina

Entre ollas y platos persas

62 evaluaciones
Duración
2.5 horas
Tamaño del grupo
Hasta 8 personas
Incluye
Equipment
Tu anfitrión te recibe en
inglés
clase de cocina

Entre ollas y platos persas

clase de cocina

Entre ollas y platos persas

62 evaluaciones
Duración
2.5 horas
Tamaño del grupo
Hasta 8 personas
Incluye
Equipment
Tu anfitrión te recibe en
inglés

Qué harás

Welcome to a taste of the kitchens of Iran! You will join me in my home (6 people max) for an informal class on how to make delicious Persian food (vegetarian options available). We will start with teaching you how to cook our famous Persian rice with saffron and tahdig (crisyp rice from the bottom of the pot). Then we will cook together one of the most famous dishes from my family in Iran. Possible example dishes are ghormer sabzi (Persian herb and lamb stew, Asas Polo (Persian lentil rice), khoresh bademjan (Persian eggplant stew), among many others. Throughout the experience I will give you a culinary and cultural tour of the regions of Iran, as well as a first-person account of living there for over 30 years. Then of course we sit will sit together and eat! You will get all the recipes and steps to take home with you, along with a step by step guide to recreate the Persian magic in your kitchen. And no meal could end without some hot tea and Persian sweets. I will happily tailor the menu around dietary restrictions and personal taste. Thank you and welcome to a piece of Iran!

Qué incluye

Equipment
I will provide spices and herbs straight from Iran like Persian saffron for us to use and enjoy.

Tu anfitrión

Taraneh
152
Participantes recibidos
2
Experiencias organizadas

Taraneh

My name is Taraneh (or Tara for short). I grew up in Tehran, Iran until I was 31 years old. After I moved to the U.S. in 2015, I felt like I had lost my Persian community. During those times, I threw myself into cooking my mother and our family's Persian recipes to help me feel a bit of home here in D.C. The best Persian food is made at home and I have been cooking it for over 30 years. My kitchen and food have been featured on Anthony Bourdain's website Parts Unknown. Now it is my joy to share with you the techniques, tricks and recipes to make delicious Persian food in your kitchen!

Fotos tomadas por participantes

Evaluaciones de los participantes

Sección de navegación para las páginas de evaluaciones

Dónde estarás

You will be in my kitchen and home in Dupont Circle in Washington, D.C. It is centrally located in a beautiful area of the city.

Próxima disponibilidad

Si no aparece como disponible para las fechas en las que estás buscando, puedes preguntarle a su disponibilidad.
miércoles, 4 de septiembre    De 11:30 a 14:00.
$75 por persona
8 plazas libres de 8

Ten en cuenta lo siguiente

Política de cancelación

Cualquier experiencia se puede cancelar dentro de las 24 horas posteriores a la compra y recibirás un reembolso total.

Política de comunicación

Comunícate siempre a través de Airbnb. Para proteger tus pagos, te aconsejamos que nunca transfieras dinero ni te comuniques fuera de la página o la aplicación de Airbnb.

Requisitos para los participantes

Pueden asistir hasta 8 participantes de 21 años y más.

Identificación oficial

Tendrás que tomarte una foto que coincida con la de tu identificación. Así es como Airbnb comprueba quién va a participar en la experiencia. Solo tendrás que hacerlo una vez.

Alcohol

Esta experiencia incluye alcohol. Solo se servirán bebidas alcohólicas a los huéspedes que tengan edad legal para beber.

Más consejos

No need to bring anything except if you have a bottle of wine that you’d like to drink with your meal. I will provide non-alcoholic drinks.
Taraneh
clase de cocina
Entre ollas y platos persas
62 evaluaciones
$75 por persona
62 evaluaciones
$75 por persona